Bug v kovadline

Hlášení a řešení bugů nebo problémy s hráči. Nejdříve si ale přečtěte Buglist na webu.
Pravidla fóra
Před založením nového topicu si přečti:

Bug v kovadline

Příspěvekod buzzhawke » 01 úno 2013 19:44

Ahoj obcas se stane ze kdyz chci vykovat neco tak se stane ze se vec yvytvori ale nejde pouzit. Priznaky jsou takove ze po vytvoreni to neudela zvuk a proste to obcas nejde a me to docela stve. Byl bych rad kdyby byl tento bug vysvetlen a popripade vyresen. Dekuji
M1D4S
Obrázek
Uživatelský avatar
buzzhawke
 
Statistiky
Příspěvky: 148
Registrován: 26 led 2013 21:27
Bydliště: Liberec

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod DJTommek » 01 úno 2013 21:20

Úpravy jsi dělal přes enchant books (enchantovací knihy)? Pokud ano, je to již hlášené v buglistu na webu. Kovadliny obecně se chovají poměrně zvláštně, je to způsobeno poměrně starou, ale za to stabilní verzí CraftBukkitu.
Obrázek
Uživatelský avatar
DJTommek
 
Statistiky
Příspěvky: 653
Registrován: 25 led 2013 21:45
Bydliště: /home sb

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod buzzhawke » 01 úno 2013 22:39

Ano delal sem to pres knihy. Jestli je to napsane v buglistu tak se omlouvam asi jsem to prehlidl jinak diky za vysvetleni :D
Obrázek
Uživatelský avatar
buzzhawke
 
Statistiky
Příspěvky: 148
Registrován: 26 led 2013 21:27
Bydliště: Liberec

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod DJTommek » 01 úno 2013 23:48

V pořádku, jsem rád, že se problémy hlásí :)

Edit: Mělo by být vyřešeno. Prosím o otestování a reakci zde.
Obrázek
Uživatelský avatar
DJTommek
 
Statistiky
Příspěvky: 653
Registrován: 25 led 2013 21:45
Bydliště: /home sb

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod Petulin11 » 10 úno 2013 11:02

jestli mám psát reakci funguje to skvěle :D
[url=http://mc-miners.eu/?ref=718]Obrázek[/ur

Žádný člověk, žádný problém
J. V. Stalin

Nejsem komouš nebo tak něco, ale ten citát se mi líbí a docela často je to pravda
Uživatelský avatar
Petulin11
 
Statistiky
Příspěvky: 639
Registrován: 31 led 2013 18:09
Bydliště: Planeta Země

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod DJTommek » 10 úno 2013 11:54

Dobře, další bug, který můžu škrtnout :)
Obrázek
Uživatelský avatar
DJTommek
 
Statistiky
Příspěvky: 653
Registrován: 25 led 2013 21:45
Bydliště: /home sb

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod buzzhawke » 01 bře 2013 22:53

Nevím zda li to dělá jen už mě ale obcas se to bugne ale po par minutach to zase jde... neni to tak hrozne jako pčedtím :D
Obrázek
Uživatelský avatar
buzzhawke
 
Statistiky
Příspěvky: 148
Registrován: 26 led 2013 21:27
Bydliště: Liberec

Re: Bug v kovadline

Příspěvekod DJTommek » 01 bře 2013 23:14

Ano, před pár dny jsem tento bug opět obnovil, je již napsaný v buglistu na webu.
Obrázek
Uživatelský avatar
DJTommek
 
Statistiky
Příspěvky: 653
Registrován: 25 led 2013 21:45
Bydliště: /home sb


Zpět na Bugy, chyby a problémy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron